Dah Pasang Astro Beyond...

Itupun nak kecoh since dah takde apa nak update kan?? NekYuni gasak bangun awal pagi mengejutkan Tok'Is sebab dia yang nak handle orang pasang Beyond ni... hahahha bajet rumah sendiri... takde laa.. Tok'Is on behalf Mama Nora sebab Mama Nora kerja...


TV yang berbintik-bintik dah kembali terang... yeyyyy eksaited kemain NekYuni tengok TV terang2 since mata dah kabur lagi maha rabun...

Cheers,
Tunsha
Dah Pasang Astro Beyond... Dah Pasang Astro Beyond... Reviewed by Tunsha Ayunie on November 26, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.