November 19, 2014

Bila TM Tidak Faham Bahasa...

Rasanya dah lama sungguh wa tak pakai Stremyx, dah beberapa tahun... since 2007 tak silap... abah dah bayar bil separuh, then mintak terminate tak bagi, kononnya langgar kontrak, so kami buat bodoh dan bertukar line lain..

Yang menyakitkan hati Nek Yuni sekarang ni, kenapa laaa TM asyik mengganggu tido Nek Yuni...?? pepagi dah meraban call, tak cukup call.. bagi warning plak... 

eh soryy sikit... untuk apa wa bayar untuk benda yang wa tak guna...?? dah mintak terminated tak bagi, then nak ugut2...??? ingat wa macam orang atas yang kaya boleh pergi holiday sepanjang masa tu...??


And kalau pasal bil bodo ni nak ugut wa naik mahkamah, masuk jail etc, wa cam sanggup je... dari bagi duit untuk benda yang wa langsung dah tak guna... lebih baik wa guna duit tu bayar pembiayaan wa punya treatment... damn... sadis sungguh TM ni !

Cheers,
Tunsha

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.