November 06, 2014

Being Fake To Be Perfect !

Mood : Sendu & Yawnnn...!!


Kekadang kena gak marah dengan staff and doctor sebab makan tak berpantang.. phosphate makin tinggi... konon takut nanti tulang wa reput bla bla bla... well siapa yang taknak sihat...??

Dan siapa yang sanggup "tak boleh makan semua" benda yang dia suka...?? sehari dua boleh la puasa camtu.. kalau hari-hari...?? minum air banyak kena marah... makan peparu pun kena marah...

"Auni, u nak mati cepat??"
"Auni, u dah lama hidup??"

.... wadefishmengggg.... kau ingat kami patient ni takde perasaan...?? kami pun berlawan dengan sakit !! wa pun mahu hidup lama... banyak benda wa tak buat lagi dalam dunia... tak payah la momokkan wa dengan kematian...

*Ok, rujuk balik quotes diatas... kehidupan ini memang "cool" ...!!


No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.