Aduh...!! Sakitnya Gigi Dan Gusi !!

Beberapa hari ni memang sakit sampai nak demam... takde mood, nak mengamuk.. emo... dan macam2 laaa peel negatif... nak nangis rasanya, hari pertama takde apa, masuk hari kedua dah tak lalu makan, satu mulut rasa kelu...

Apa kes sebenarnya cik puan gojes nak kasik tau ni...??

Sources by Google.

Hahhaha besar sangat pulak gambar ni... contoh ye... mulut puan gojes tak sebesar ni pun.. hmm siapa yang dah tumbuh geraham bongsu memang merasalah apa yang wa rasa sekarang... makan tak lalu, tido tak nyenyak, risau, tak tentu arah... haih kalau hilang gigi belakang takpe, kalau yang depan ni, dah tak berseri lah jadi :(

Geraham bongsu baru tumbuh, tapi rahang wa sempit sangat kot, so dia sakit area pipi tu... berdenyut, rasa macam seluruh gigi nak gugur.. tak confident jadinya... puas tuan macho pujuk, cakap takde pape... tetap jugak wa risau semua gigi keguguran....

Wa ada search Google, kalau teruk, kena buat minor operation, bukan murah hokeyyy.... RM700-RM800 untuk cabut sebatang gigi... gila kooooo !! duit tu waolsss boleh makan Nando's 3 round ,tahu??

Klinik kerajaan?? memang murah... tapi.... slow millow lah ye... hahhaha sebab wa pun memang checkup hospital kerajaan so dah tau sangat, kena take turn bagai.. duhh...

So?? camne ni?? nak biar?? makan antibiotic + painkillers sampai bebila ke camne ek...?? dah berapa hari tak makan dengan sempurna sebab sakit sangat ni.. *carut + meraung*..

Cheers,
Tunsha.
Aduh...!! Sakitnya Gigi Dan Gusi !! Aduh...!! Sakitnya Gigi Dan Gusi !! Reviewed by Tunsha Ayunie on November 14, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.