16 November 2014, Setelah Bertahun Tidak Berjumpa...

Happy sangat lepas menahan sakit dan stress terlampau, tiba-tiba Qilla si Mak Hayam Gebuss ajak meet-up kami 3 Stooges ! hahahha tali barut sangatttt... takdela, kami rapat tetiga orang, dah macam adik beradik... tinggi lain-lain, umur ikut turutan... Mia-25, Wa-24, Qilla-23... so memang Qilla adalam adik antara wa dengan Mia.

..... Dari Sungai Buloh, Qilla datang ke Ampang kutip wa lakibini... damn, takde transport memang kene mengharap orang lain lah... Qilla memang tak kisah pun, wa je yang emo...

So janji nak jumpa kat Dapur Penyet, tapi wa saspek nak makan kat Ayam Penyet AP dalam Wangsa Walk... so masuk la Wangsa Walk, nak tunggu parking je 15-20 minit, main pusing-pusing... dah parking tu masuk la Wangsa Walk, gigih hokeyyy cari kedai ayam penyet... tapi rupanya luar daripada Wangsa Walk, kedainya hanya berdekatan Wangsa Walk...


Teruja sangat jumpa rakan-rakan saiton, lupa nak amik gambar nasi ayam penyet... so kami just posing lepas makan... oh ya, memang kami ni perangai gila tahap lahenet sikit, so sengaja istiharkan diri sebagai "budak setan".. boleh?? haha !


3 Stooges tu Mak Hayam (Qilla) yang bagi nama... yang freehair tu laa Mak Hayam kesayangan... yang tengah tu Datin Vavavasss...  putih sangat ! waolsss je muka sakit + stress... ketara sangat yang rupa waolss ni memang "sedang tahan sakit!"...

With Datin Mia Vavavasss....

Baby Gonjeng, Datin Mia Vavavasss & Mak Hayam Qilla Gebuss

Amat seronok harini bila jumpa, hampir 4-5 tahun tau tak jumpa Mia... Qilla last wa jumpa tahun lepas waktu wa nikah, dia jadi pengkepit wa... 


Kami yang dulu bukanlah yang sekarang ~~~

Alhamdulillah, plan kali ni berjaya and Happy Engagement to Datin Vavavasss... punyalah seronok sampai nak berairmata waktu nak balik tadi... jumpa bukan selalu, tapi bila dah jumpa tu habis benda lama dok pulun  citer..

.. Sebab teruja jumpa "cintahati" yang dah lama tak jumpa, sampai terlupa nak ber-selfie dengan tuan macho... huahua... mahappp ye tuan macho, puan gojes memang lupa diri sangat ~

Cheers,
Tunsha.
16 November 2014, Setelah Bertahun Tidak Berjumpa... 16 November 2014, Setelah Bertahun Tidak Berjumpa... Reviewed by Tunsha Ayunie on November 16, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.