Quick Update #12

Suddenly wa rasa macam nak berehat dari blogging... bukan patah semangat kepe, nampaknya apa wa cuba huraikan tak ramai yang faham.... padahal wa dah letak link berkaitan entri..

emm... silap2 entri ni pun orang tak faham..

Luckily I am busy wife right now, so nak "terasa" sangat pun taklah sempat... sedih bila orang tak faham pasal entri kita sebenarnya, atau otak wa dah beku habis...?? rasa macam dah tak best je beberapa hari kebelakangan ni....

Takpelah... maybe take time untuk blogwalking je... malas update entri...  bawak diri kejap... ni bukan terasa dengan sesiapa, tapi saja nak bawak diri... itupun kalau yelah kan nak bawak diri... wa memang citer tak serupa bikin...

Blogging ni dah menjadi "anak emas" kesayangan wa.... takkanlah.... nak stop... biarlah orang memahami ikut kekdah yang depa nak faham.... senyumkan jelah...

Yang merepek,
Tuca @ Tunsha.
Quick Update #12 Quick Update #12 Reviewed by Tunsha Ayunie on October 16, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.