O10DC - Day 7 - 10 Things To Do Then You Are Bored


working animated GIF
1) BLOGGING - Apa lagi yang wa nak buat kalau bosan...?? huahua

singing animated GIF
2) DENGAR LAGU
3) MENYANYI
Bila dah bosan sangat... pasang earphone.. memekak sorang2... sampai tuan macho kat sebelah waolsss buat tak tahu... haha ! lagipun tuan macho suka main game... weee~

dancing animated GIF
4) DANCING -
 Hahhaha yang ni selalu gak laaa dengan tuan macho...
menari ala2 zaman Saloma... Malam Pesta.... Muda Mudi....

spongebob squarepants animated GIF
5) MASAK - 
I love cooking, so wa hanya RAJIN MASAK kalau wa BOSAN.

dog animated GIF
6) MEMBACA -
 Memang ini pun hobi masa lapang wa, cuma dah kureng sikit aktiviti membaca buku
 ni sejak kawin dan sejak tumpang rumah in law... kalau ada rumah sendiri,
memang nak isi masa boring dengan membaca plak...

black and white animated GIF
7) TENGOK MOVIE - 
Haaaaa yang ni pun selalu sangat wa buat kalau boring..
especially movie yang ada Johnny Depp ye...

eating animated GIF
8) MAKAN - 
Habittt dan cara untuk hilang bosan paling afdhal..
makan sampai gemuk walaupun tak gemuk2.....!!

candy animated GIF
9) CANDY CRUSH - main sampai mengantuk..

sleeping animated GIF
10) TIDOOOOO - Hahhh ape lagi....?? huahuahua


O10DC - Day 7 - 10 Things To Do Then You Are Bored O10DC - Day 7 - 10 Things To Do Then You Are Bored Reviewed by Tunsha Ayunie on October 28, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.