O10DC - Day 6 - 10 Things That You Want To Buy




Masa wa belajar menjahit dulu, wa guna mesin jahit yang siap ada meja camni... so lepas dari belajar tu wa memang cipta angan2 nak jugak memiliki mesin jahit ni one days... semoga dipermudahkan...


Ramai dah tak guna kamera digital sekarang ni... wa jugak mau !! 
wa memang suka dengan kamera digital LUMIX... tak tau pesebab...


Actually wa dah ada SATU... mama belikan untuk wa, malangnya dah jadi kamera untuk famili pulak... so jalan terbaik, beli baru ! ehem... bab barang2 cenggini wa memang tidak suka berkongsi sebenarnya... kongsi baju takpe, HP & Camera that was NO.


Pandora ni cam tipu je siapa tak suka, in fact memang tak suka pakai cenggini... hihi.. tapi wa SUKA... banyak wa kumpul gelang seakan Pandora ni dulu... tapi semua hilang T___T ... ada rezeki nak gak pakai original Pandora ni... lalalala


Wahahahhaa diva sangat uolsss... 
nah ! ni kereta idaman walaupun kaki tak sampai...


DREAMING di siang hari... waolsss kalau ada rumah sendiri sememangnya nak rumah cenggini... tapi harga... err kalau luar dari KL mungkin boleh dapat lagi kot... tapi kalau area KL.. kau nampak kondo je la pastu... berangan tak salah kan?? semoga rumah ni menjadi realiti.


Wa minat gak baking, oh yaa... actually wa kalau masak kepe, kena makesure semua tools lengkap k... kalau tak wa jadi boring masuk dapur... divavasss lagi....!!


Shine bright like a DIAMOND !
.. bajett diamond last forever lerr gittew... mungkin 20tahun lagi??


Dah suka baking, mestilah ada oven... kalau ada oven sekarang ni... maka bertempeklah gambar makanan je dalam blog... I Love Cooking So Much !!


Siamese Cat termasuk dalam "thing" ke tidak??
 think. think. think.
Belasah je laaa... wa minat kucing siam sebab dia manja, dan penuh kasih sayang... kucing jenis ni cepat cemburu tau uolssss...

ok.. itu saje (",)

October 10 Days Challenge (O10DC) 
O10DC - Day 6 - 10 Things That You Want To Buy O10DC - Day 6 - 10 Things That You Want To Buy Reviewed by Tunsha Ayunie on October 27, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.