O10DC - Day 4 - 10 Favourite Artist


Johnny Depp
Retisss ni ofcoz jadi feveret wa, wa start minat Johnny Depp since dalam Pirates Of Carribean, walaupun watak dia sengal semacam... watak itu telah memberi impak yang tebal kepada wa untuk jadi lebih sengal dari beliau... wahahahaha impak sangat uolsss...


James Mc'Avoy
Mr.Tumnus ! wa minat dia dalam citer Narnia.. nampak betapa besar kasih sayang dia terhadap Lucy.. ehhh sebenarnya wa minat mata2 bundar macam dia ni... huahua... minat je laa... waolsss dah kawin.... ngahahahhaa !!


Bruce Willis
Yang bestnya... wa minat dia dah lama tak haram tak tahu nama... tapi lepas tengok citer Expendable, barulah tahu dialah Bruce Willis yang selalu abah sebut... wagagagga ketinggalan zaman waolsss...


Julia Robert
Wa mempunyai persamaan dengan mama, sebab mama pun suka tengok lakonan Julia Robert, serious said, wa tak ingat langsung movie apa Julia Robert berlakon kecuali Pretty Woman, tapi apapun saja lakonan dari dia, wa suka... macam suka je tengok Julia Robert ni tau..


Jennifer Lopez
Lagu dia pun wa minat, dia pun wa minat.... dia berlakon pun wa minat... sebab apa?? huh.. no idea... wahahaha... asyik pelakon je waolsss attack ni, penyanyi mana penyanyi... haaa.. J.Lo laaa....


Rani Mukherji
Haaaa siapa peminat hindustan mesti suka retisssss sorang ni... dia punya lakonan.... perghhhh meletop !! antara kajol dan rani, wa lebih berairmata bila tengok rani berlakon... dia sangat best !


Shah Rukh Khan
Walaupun dia tak ensem, tapi dialah hero hindi... walaupun tuan macho panggil dia Bangla... wa tetap minat dia sebab wa minat hindustan....!! wakkakakaa motifffff sangattttt.....


Awie Wings
Walaupun ramai cerita buruk pasal Awie Wings ni, sebenarnya dia seorang insan yang penyayang dan sangat humble... pelantak laa apa kisah buruk dia... janji wa suka lagu dia, wa suka orang dia.... wa suka... wa suka... mihmih


XPDC
wooowwww ni retis minat zaman sekolah hokeyyy... hampir semua lagu XPDC wa layan...


Amy Search
Lastly... amy search... sebenarnya ramai lagi rockers yang wa minat since wa memang anak rockers kan... emmm dulu laa abah rockers, sekarang dah "ustaz" sikit dah...

***************************

Puas jugak fikir retissss mana yang best nak letak dalam entri ni... hahaha ramai sangat uolsss.... and, wa suka retisss2 tua je, wa yang memuderss ni kureng... retisss korea setakat Lee Min Ho je laa... tapi ai is not Kpopers... belajar tengok citer korea pun pasal kakngah, pastu mama join sekali.. maka mama pun minat korea, so dia pun jadi kpopers... wuahahaha... taklaaa... dia minat citer korea je :)

October 10 Days Challenge (O10DC)
Day 1 - 10 Mom's Best Dishes
O10DC - Day 4 - 10 Favourite Artist O10DC - Day 4 - 10 Favourite Artist Reviewed by Tunsha Ayunie on October 23, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.