O10DC - Day 3 - 10 Favourite Youtube Channels - Tunsha Ayunie Punya Belog

October 22, 2014

O10DC - Day 3 - 10 Favourite Youtube Channels



(Mat Lufti)


(Shazreen Fazlynda)


(AmanWan)


(Mentol Pecah)


(Panda Merah)


(Anwar Hadi)


(Kyopropaganda)


(Maria Elena)


(Mariberbaikbaik | MBB)


(Faradyable)


Dah takde idea sebab wa bukanlah Youtuber sangat, since kahwin ni wa sangat sangat focus dengan blogging, so memang takde lah layan video... yang tercalon tu memang wa suka layan video diorang, no Hollywood Vlogger pun sebab jujur wa bodo english, kalau baca wa boleh, kalau mendengar wa susah nak masuk.... selain tu, waolsss suka sangat dengan Parodi alih suara.... hiks

October 10 Days Challenge (O10DC) 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.