October 10, 2014

REVIEW MAKAN : Di Secret Recipe Rawang, Mungkin Kali Terakhir?

Sebenarnya, sangat jujur ingin katakan, inilah kali pertama wa makan kat Secret Recipe.. itupun sebab nak celebrate birthday budak kecik (Auji Aliah) aritu.. lambat sambutnya, dia nak tunggu kakak dia jugak.... by the way, Lia ni memang manja sangat dengan kakak dia yang gojessss tapi dia taknak mengaku... hiks !


Kejadian pada 6 Oktober 2014 bebaru ni, aboy yang belanja.. or mungkin Adib atau Mama topup sikit, tuan macho nak hulur jugekkk tapi mama kata tak payah, so, makan preeeee....


Muka mokcik-mokcik je time ni, muka overloaded, muka sakit kepala.... lalalalalalala

Muka tunggu makanan.... yang belakang2 tu takde kena mengena ye...
giks ! ehh salah, hiks !

Muka eksaited nampak camera,
abah pulak eksaited layan customer Tamar Cocoa...


Cheese Carbonara, wa lebih prefer makan kat Speedy Pizza,
sedap dan MURAH !! wuahahahhaa


Spicy Fish N' Chip, dukacita dimaklumkan, GAGAL !
tak sedap, no wonder Lia berat hati nak makan kat sini...

Gambar makanan lain tak sempat posing, masing2 dah masuk ke tekak mama, abah, lia, adib dan tuan macho... huahua !!


Tuan macho yang telan apa saja,
Fish N' Chip mama yang tak habis pun dia tolong habiskan...

I love my hasben !! *tetibe*




Last, tayanglah muka masing2...

BIL?? siapa yang pernah makan kat Secret Recipe tahulah kan... wa ni jekunssss... tapi bila tengok bil mama pegang, jumlah makan minum semua RM165, dah tambah tax semua jadilah RM195... *pengsan*.. dan wa hanya akan datang Secret Recipe untuk cake aje kot...?? untuk steak?? wa prefer Station 21 kat Bangsar.. murah dan sedap... air buah pun sedap... dari kecik makan kat sana, PUAS HATI !

sekian.

1 comment:

  1. Asalamualaikum...terim kasih datang jenguk etuza. Tapak tangan di hulur nyiru Etuza tadakan ya. Owa ..orang Sabah dan Johorean ..So blog ini Etuza listkan ya..tahnia

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.