October 03, 2014

Ketepikan Entri, Hanya Blogwalking !

Since wa takde idea sekarang ni, plus tetiba ada semangat waja dalam diri, maka wa pun ambik time untuk blogwalking dan usha entri2 yang tak sempat baca sebelum ni... hah ! gigih tak...??

.. Bukan sebab nak jadi commentor number 1, tapi saja nak tayang diri yang gojesss ni... boleh?? huahuahua... bukan apa, lama sangat rasa tak tinggal jejak kat blog2 yang rajin sangat tinggalkan jejak depa kat blog Tunsha Ayunie nih, so rasanya ada banyak masa terluang ni, why not wa "tembak" balik... hiksss !! taknak rasa kehilangan ukhwah dengan sahabat setia yang tersayang...


Real life wa hanya ada Qilla & Sis Zeen ajelah, so wa tak ramai kawan... as blogger wa boleh kenal ramai orang, boleh belajar cara jaga anak walaupun wa takde anak, belajar bahasa Inggeris, tahu sesuatu yang wa tak tahu... hah ! bukankah itu suatu perkembangan sihat walaupun wa takdelah kembang sangat...



Ok... nak usha sesatu entri... bye2 !

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.