Fitnah Dalam Rumah Pulak...

... haihh nasib la si penumpang, tak lari dari masalah dituduh sebagai pencuri @ pengambil barang bila barang seseorang hilang, atau tersalah letak...

Semalam, balik dari teman tuan macho jumpa manager collagen, tetiba seseorang bising2 mencari purse dia yang hilang, ada RM400 something dalam tu... wa dengan tuan macho buat endah tak endah la, bukan problem kitorang pun kan... lagipun bukan soalan ditanya pada kami....

.. Tapi... bila kami naik ke bilik, lampu dalam bilik terbukak... apakesss?? ini dah kali kedua jadi macam ni, hati siapa tak bengang kalau bilik privacy ada orang masuk, selongkar sukahati... tanya tidak apapun tidak, main redah gitu je...

Tuan macho pe lagi... mengamuk laaa ! pukul 4am something, tuan macho dah lentingkan suara, yelaa... kita balik penat2, redah hujan untuk cari keje... balik2 orang tuduh kita pulak... masing2 pandang kami, tak puas hati...

Wa tersenyum dengan apa yang berlaku... pelantak laa.. kita tak buat, buat pe mau kepochi kan...?? not a big deal, saja nak luah...
Fitnah Dalam Rumah Pulak... Fitnah Dalam Rumah Pulak... Reviewed by Tunsha Ayunie on October 18, 2014 Rating: 5

1 comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.