Bila Si Pervert Menganggu Di Emel ~

Entri tanpa gambar...

Dah lama tak kena gangguan seksual dalam media massa ni... wakakaka... ok... alkisah iolsss saja nak check emel walaupun iolsss dah jangka emel yang banyak mesti dari Jobdirumah atau dari Yuna 8share, sekali iolsss terpandang laa satu nama "Mohamad Marai"... iolsss pun terus lah bukak tanpa syak apa-apa...

Sekali hamikkkawwww....!! gambar Angry Bebird dia yang dia hantarr... waklusss betul... iolsss dah lama hokeyyy tak dapat email macam ni, kecuali beberapa bulan lepas ada seorang budak bernama Nor Iskandar dok pulun kacau iolsss kat Google+ & emel... lepas tu iolsss pun block laa.. pelagiii...!!

Kussss semangat.... muka tuan suami pun bengang je tengok, tapi jadi bahan gelak iolsss laa.... macam takde bahan ja depa ni aihhh....

No comments:

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)