Bila Jari Mahu Taip... - Tunsha Ayunie Punya Belog

October 22, 2014

Bila Jari Mahu Taip...

Wahhh gitu... wa tengah tunggu tuan macho goreng naget... hahaha... since takde makanan dan wa malas masak, maka ni laa kekdahnya... makanan tak berkhasiat... wa memang dah memalam butersss ni plus kat rumah in law, maka tak selesa nak masak...

Nak masak malam cenggini?? tunggulah ada rumah sendiri, nampaknya wa memang tak comfortable kat rumah orang lain, walaupun dah masuk dalam family... 

So harini baru dapat menaip, semalam sangat tak larat, dengan gastrik... dengan low blood, etc etc... bla... bla... bla... just malam ni sihat la sikit...

Sekian :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.