October 07, 2014

Aidiladha Di Teratak Bonda ~

Sebenarnya, teratak ayahanda jugak... tapi sedap je nak letak teratak bonda... actually teratak kami... ehhh apa ni asyik cerita pasal teratak...?? emm... saja nak tayang gambar masa hari raya haritu... gambar hasil rembat dari henpon yang berlainan... hiks


.. Hari Sabtu, lepas hemodialisis, wa shot ke Rawang, dan... Yarabbi... terasa kepenatan... rasa collapse habis... esoknya kan raya, tapi wa dah kembung makan ketupat malam raya tu... wuahahahaha.....




Pagi tu layan laksa johor, ini memang rutin setiap hari raya.. mama akan bikin laksa johor... gerek seh... sedap hokeyyyy.... cuma wa tak makan banyak kali ni sebab perut tak berapa selesa...



Sambil makan, kita welfie ye... bab welfie ni mama yang paling eksaited sebenarnya... terasa macam very the happy family je time ni... hiks




Gambar selepas makan, gambar ni Adib tak join sebab memberry nonstop... spoil dipagi raya... hahahha... wa pernah rasakan betapa tak bestnya bila sakit perut time raya... kalau sekali dua takpe, ini sedua setiga seempat dan selima... hushhh azab seh...
After that kami pergi beraya kat rumah maklong, lepas rindu kat anak2 buah... eksaited depa dok bonda...bonda... 






Bebajet romantisss sangat lettewwww......
{ hasil gambar sangat teruk, tenkiu Lenovo :'( }



Ini?? haaa antara adik2 yang taknak berpisah dengan kakwe depa... mihmih

*******************************

Itulah antara gambar2 edit melampau dari puan gojes... yela, wa teringin nak pakai collagen bagi flawless muka tapi disebabkan fulussss, terpaksalaaa edit kaw2 punya demi kepentingan sendiri... muahahhaa !! anggaplah puan gojes makan collagen sampai kulit gebu licin cenggitu ye... tenkiu sudi singgah ^^~

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.