Yehhuuuuu !! Balik Rumah Bonda !!

Quick hapdet,

Tadi bonda call.. (ehh shud I said that I called her "mama"??) tapi suka sangat nak menaip bonda dalam entri.. ok, Q.. sekarang nak sambung cerita..

Mama baru call tadi, actually dia ontheway balik from JB, sebab Adib nak register kat UiTM sana.. then mama tanya wa taknak balik Rawang ke..?? 

eh ofcozlaaa, mahu !!

.. so memang harini petang, wa gerak ke Rawang... macam terpaksa je berpisah dengan lappy ni dalam 2 hari.. ohh kenapa tak bawak je lappy balik Rawang??

Sebab now wa takde transport tetap lagi, so naik teksi... dari rumah inlaw ni nak amik teksi kena jalan kaki... macam susahhh je... hiks !


Sobbsss ! tapi apa nak buat ? suatu ketika nanti kita akan berpisah selama-lamanya jugak kan encik.blog? :( semoga segalanya dipermudahkan, ada rezeki balik nanti wa hapdet ye..

I love my bloggers friends (",)
Yehhuuuuu !! Balik Rumah Bonda !! Yehhuuuuu !! Balik Rumah Bonda !! Reviewed by Tunsha Ayunie on September 07, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.