Will always love you...

Hanya entri santai, petang ni hujan je... sesejuk gitu.. so nak perasan tinggal kat London la sangatttt time cenggini... dengar lagu Whitney Houston sambil geguling atas tilam spring feeling2 konon duduk dalam bilik yang sangat cantik (hakikatnya tidak) pun best jugak.... will loveeeeeeee.... will alwayssssssss love youuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!


Tetiba dapat goreng pisang cicah sambal kicap dengan teh/kopi Oooo ni sangat layan... ehh dah tukar jadi Melayu dah... okbai ~
Will always love you... Will always love you... Reviewed by Tunsha Ayunie on September 22, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.