September 05, 2014

Why So Serious ??

Hahaha !! haaa memang ini wording yang selalu bertenggek di permulaan komen sebab wa tak tahu apa yang perlu wa taip sebenarnya... so, hahaha , saje !

Blog Challenging ni memang challenge sangat kekdahnya sampai ramai je blogger yang serious sangat buat esei untuk setiap task yang diberikan, termasukla puan gojes yang maha sendu ni... jiwa tengah sendu, memang taip pun sendu-sendu la jugak belaka.

Jauh berjalan, luas pemandangan.. bagi wa, bila blogwalking kita menambah ilmu dengan memerhatikan cara penulisan seseorang.. memang kalau perhatikan wa punya penulisan selalu acah-acah serious, over-sendu sampai orang menyampah... blaa...blaa....blaaa...

actually wa pun bosan jugak jadi serious ni.. muka kedut dah 360inci, tiada guna nak guna iron baju, makin kedut, mungkin !

tengok majoriti pembaca suka dengan bahasa yang sempoi, acting dalam penulisan pun penting jugak.. hihi.. kena audit sikit cara penulisan ni.. bukan copycat orang lain.. just upgrade sikit supaya orang lebih suka !

Kita buat nasi lemak, bukan untuk orang beli sekali je.. kita nak orang beli berkali-kali.. 
semoga bermanfaat :)

**************************
8:18 pm
5 September 2014
***************************

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.