September 26, 2014

Tafsir Mimpi Bayi..

Disebabkan malam tadi aku mimpi, harini banyak pulak yang komen pasal jin... haihhh..!

Ok, actually malam tadi aku mimpi yang aku tengah susukan seorang baby.. dalam mimpi aku baby tu manja dengan aku.. dan susu badan aku sangat banyak... tapi dalam mimpi tu jugak aku confused, who is the baby?? aku macam blur anak siapa, shud be mine.. kalau bukan, mana datang susu dari badan aku...??

hoho... dramatik sangat jadinya.. so perjalanan mimpi itu diganggu oleh deringan handphone tuan macho (suami lettewww) .. haishh...

And aku update perkara ni kat Facebook... as usual la, benda tak berapa faedah memang dalam Facebook je aku update, just sharing... kannnn.....

Nak baby muka matsalleh jeee.....

Hikss... kalau aku ada baby betul, kemungkinan mata sepet kot.. dah ayahnya berdarah kacukan cina/arab/bugis/minang.. wahhahaha... tapi tuan macho selalu je cakap, kalau kita ada baby, mesti mata baby bulat macam puan gojesss.... trettttt


Bukan itu isunya... tapi....


Ada benarnya kata kak suria tu, sebab aku asyik fikir nak baby, nak baby, nak baby, sampai dah terbawak-bawak dalam mimpi.... hihi... mimpi kan mainan tidooo....


Aku ada jugak baca tafsir mimpi, di SINI since wa memang nak buat entri kan..?? sesiapa nak usha2 boleh laa... Aku memang jenis tak percayakan mimpi, atau tafsir mimpi, sebab..

.. sebelum arwah opah meninggal dunia, aku mimpi arwah meninggal, orang tengah angkat keranda, arwah cakap, tu tanda dia panjang umur... tapi hakikatnya... hmmm

Semuanya atas izin Allah swt :) kalau mimpi tu jin, jin laa... kalau petanda yang baik, baiklah... kalau sebaliknya, redha aje... bukan kita selamanya atas bumi ni.....

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.