September 03, 2014

SYABAS ! Anda Semakin Kejam !

Memang tahap naik angin jugak bila tak ada air ni.. kecewa pun ada.. kadang2 ini sebab buat wa benci dengan kerajaan kat Malaysia ni... opsss sama sekali bukan isu politik, tapi.....

... AIR !

Sejak semalam takde air.. tapi semalam sempat jugak la mandi sebab ada spare air kat tangki.. laa ni kering, tangki takde air.. tong pun kering dah... nak berak kencing pun susah... tapi ok la, wa bukan boleh kencing pun... tapi part ''berhajat'' tu... sampai sekarang tahan azab sakit perut..




Janjinya 2 September 2014 ( 8.00 pagi ) hingga 3 September 2014 ( 6.00 pagi ) tapi sampai sekarang pukul 2.56 petang, masih tak ada air.. rasa nak menangis.. tahan perut ni dari pukul 10.00 malam semalam... azabnya, rasa berjoget-joget menahan sakit perut tau :(

Untuk SYABAS yang SYABASSSS laaa sangat !
SYABAS diucapkan pada anda yang pentingkan diri sendiri, tak fikir ke ada orang yang ada anak kecik, jaga orang tua, yang kena buat rawatan kat rumah macam CAPD etc etc...?? janji biarlah dikotakan... jangan lah expect bila notis dah bagi kat FB semua orang akan baca sebab itu TAKKAN BERLAKU...!!

Ingat kami2 ni mengadap FB 24jam?? asyik nak bukak page SYABAS setiap masa..?? at least info la kat berita ke, bagi notis rumah ke rumah ke.. ini takde langsung... !! I'm so dissapointed, seriously !!

.. emm.. makan pun tidak lagi ni.. nak beli pun tak confident sebab fikir diorang guna air dari mana.. :( *menangis*

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.