September 25, 2014

"Surat Cinta" buat Nuffnang..

Hamboiii tajuk... kemain lagi... sebenarnya rasa terkejut dengan diri sendiri, rasa macam satu perubahan pada diri sendiri pun ya jugak.. sebabnya? dulu wa takde kekuatan diri, penakut, rasa lemah semangat je.. tapi boleh pulak kali ni, wa semangat hantar 'surat cinta' @ ticket pada pihak Nuffnang.

.. Ini gara-gara sebab wa perasan ada satu lagi account under Nuffnang, so hantarlah ticket, alhamdulillah satu account tu dah close, rupanya ada lagi 2 yang tak active dalam tu... hambik kooo... kemain banyak account Nuffnang hakakkkk uolsss....

Sengaja nak tempek gambar broken english wa kat Nuffnang, nasib baik la depa paham... mungkin jugak depa dok gelakkan wa kat department depa.... muahahahhaa !! tak kisah laaa... janji tujuan asal telah dilaksanakan...



Ok... sekian terima kasih :)


No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.