September 25, 2014

Quick Update #11

Hahhahahaa...!!

Ok abaikan, wa memang suka mulakan entri dengan gelak saiton nirrojim tu... hmm... sebenarnya memalam ni memang mood blogwalking meningkat tapi sayanggggggggggggg.... line internet streamyz ni sangat shilakakkk....

Ini yang selalu dilalui bila komen panjang2 kat entri orang lain,
then, hilang :(

Asyik error je... oiii bayar mahal2 tapi servis cam hape je... nasib baik laa ibu mertuaku punya, so tak boleh komplen lelebih...

Teringat yang TM call wa selama 3 tahun untuk tuntut hutang... aikssss?? hutang apa?? haaa abah wa pernah sign contract selama setahun, tapi pakai dalam 3-4 bulan gitu je... nak terminate TM tak bagi, maka tumbuhlaa bebunga dia...

So hutang yang dia nak tuntut tu, hutang bunga.. siap nak panggil peguam bagai, ugutttt selalu ! pagi2 wa diganggu oleh makhluk2 TM ni je...

Haaa tu je nak citer... mesti bosan kan korang baca entri wa ni?? asyik merapu je... macam takde pekdah (faedah) je... maaf ye... inilah puan gojes yang dimaksudkan... 

marang kerapu kembang sekerpersss....

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.