No ideas for new entri..

Ahaks.. maknanya ni kita istiharkan sebagai quick hapdet lah ye.. sebab wa memang tak ada idea nak menaip apa, since wa bangun pukul 4petang.. haaaaaaaaaaa hambikkk kau.... wa memang kalau "bendera jepun berkibar" ni akan tido tak hingatttttt doooonia... stress pun ia jugak...


.. Mama Nora masak nasi beriani kegemaran pun kami tak makan, bangun tido tuan suami ajak keluar kejap.. pergi chill2... nak karok ajaknya... sebab..?? yaaaa kami berdua dalam keadaan stress yang paling tinggi... sampai bergaduh jugak laa sebelum pergi tu...


Dah release sikit, bam Zahari datang petik gitar pulak kat rumah ni... ahhh hentam laaa... as usual wa bukan ada geng pun... so?? apa lagi?? blogwalking lahhhh tinggalkan jejak !! hewhew

No ideas for new entri.. No ideas for new entri.. Reviewed by Tunsha Ayunie on September 19, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.