Kenapa Gojes Suka Guna Comment Google+ ..? - Tunsha Ayunie Punya Belog

September 26, 2014

Kenapa Gojes Suka Guna Comment Google+ ..?

Hehehhe... perasan lettew... tak habis2 kembang hidung depan cermin sambil repeat "aku gojess.... aku gojesss... aku gojesss..." ok... mengarut je... 

Kenapa suka Google+ ?


Tak banyak mana canggih pun Google+ ni tapi wa aktif guna benda alah ni firstly sebab senang komen, then bila orang komen, naik kat notification, lepas tu dah boleh buat macam chatting kat situ, that mean wa memang boleh perasan siapa yang LIKE atau COMMENT pada satu2 entri wa.. itu yang wa suka..


.. Tapi kekurangan guna Google+ , tak boleh buat entri pasal Top Commentor.. wuahahahaha !! ada kot kekurangan yang lain2... wa tak tahulah kan... tapi sebab wa suka, seperti yang telah ditaip di atas tu...


haa itu je nak bagitau :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.