September 03, 2014

Ini Entri Untuk Aku... kot?

Malas memalam buta ni nak fikir tajuk yang SEO sangat... haha ! actually wa tak tahu saiton latnatullah apa yang bersarang dalam hati ni sampai rasa menyampah kat diri sendiri, seriously.

Mungkin jugak serabut, atau.. entah... tapi titik hitam yang paling annoying dalam diri ni bila, adanya hasad dengki... perghhhh bersarang betul benda alah ni dari dulu, taknak tanggal...

Semoga, hasad dengki ni akan hilang dan wa sentiasa positif, tak larat la nak emo hanya sebab dengki kat orang lain, not good betul habit ni :(


Astaghfirullah'al'azim....

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.