September 21, 2014

Hurm.. masih boleh bertahan?

Wa malas nak fikir pasal traffik kepe sekarang... masalah dah makin bercambah kat rumah ni.. diri dah rasa macam orang dibayar gaji pun haderr... kau buat kerja, aku bayar ! entah laa.. wa tak rasa suasana yang tenteram kat sini.. termasuk tuan suami..

.. Lately, tuan suami mengalami stress yang teruk, wa yang tengok dia stress makin bertambah stress sebenarnya, tapi kawal jela.. habis tu, takkan nak join emo dia pulak kan..?? kang siapa nak tenangkan kami berdua..?? haha

Mood kami berdua terumbang ambing, that's why wa rasa lemau je nak menaip entri ni walaupun blog adalah sahabat baik wa ketika ini... hmm nak buat macamana, kami je memahami antara kami, orang lain hanya nampak kami bila perlu aje..

.. Lumrah dooniaaa... bila susah barulah nampak orang2 macam kami... haih.. frustrated pun ada...

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.