Berat Blog Aunidenovella - September 2014 (300914)

Selamat pagi ! haaa ni terbangun pagi pun atas sebab nak pergi hemodialisis... malasnya Tuhan saja yang tahu, tapi kalau tak pergi kang, adalah yang sesak nafas sampai salahkan takdir, menjerit terlolong bagai...


.. Ada masa sikit, sajalah wa try timbang berat blog ni.. rasa macam berat je... tapi ada tak yang masuk blog ni yang rasa loading cam lembssss sangat ek..?? wa tak tahu sebab lappy ni atau memang loading tu yang maha berat...



Kira laju lettew... kan kan kan...??

No comments:

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)