Ben Ashaari a.k.a Bambeng Follower Blog !

Ehem... dengan ini wa nak berlagak yang Bambeng sudah memolo (follow) blog aunidenovella.blogspot.... ehhh teruja puan gojessss..... otai blog follow blog ditepian longkang ni...

 ... berlagak ?? acah aje !


Sebenarnya bila kita nampak orang yang lebih "otai" follow, maka semangat semakin bertambah.... macam2 peranan untuk menambahkan semangat dalam berblogging ni... contohnya, Alexa, Nuffnang.. semua pemangkin semangat untuk menulis tu...

... Blog ni dah lama, tapi isi tak banyak mana, sebab blog ni more to peribadi sebenarnya, kitaran life wa yang ntah hape-hape aje..

Tenkiu Bambeng & bloggers lain yang sudi follow ! ohh tak lupa peminat & readers setia... ohhh lihatlahhh dooooniaaaaaaaaaa..... 

*hidung kembang kempis*
Ben Ashaari a.k.a Bambeng Follower Blog ! Ben Ashaari a.k.a Bambeng Follower Blog ! Reviewed by Tunsha Ayunie on September 17, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.