Untitled #19

12:43am,

      .. tak ada apa untuk dibahaskan sebenarnya... as my previous post, wa asyik penat, letih, tak bermaya dah macam apapun tak tahu... dan paling paling paling TAK BEST is.............

-
-
-
-
-

M.A.L.A.S !!

tak tahu apa jugak yang menghantui tapi kemalasan ni bukan makin kurang but then makin bertambah, bila mengadu kat tuan suami.. he said that....

 "tu laaa...selalu sangat tido lewat !"

oh??

So that's mean memang wa ke punca badan sendiri jadi macam ni...?? I never wake up for breakfast pun.... lelap mata pukul 3am something, then burnnnnnnnnnn..........!!

hurm... camne nak istiqomah ni...?? seriously sedih dengan diri sendiri... nak ubah jadi baik... nak solat cukup... nak tutup aurat dengan sempurna.... tapi...........

I want to move out from this house !!! 

cepatlah rezeki, sampai kepada kami... kami dah ikhtiar memacam, takkan la sebab kami lakibini OKU kalian dan kalian buat tak nampak je...?? :(
Untitled #19 Untitled #19 Reviewed by Tunsha Ayunie on August 13, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.