Untitled #18

1.20am,

Kifarah yang bertimpa-timpa.. itu je mampu cakap... alhamdulillah... syukur dengan sakit yang diberi... betul, wa rasa rabakkkk sangat sekarang ni.. malas kemain... dah beberapa hari diserang selesema, demam and latest, batuk pulak..

Makan ubat jam tu je baik.. lepas tu jadi balik... lepas makan ubat selesema, elok je tido... bangun dah mandi semua... dia datang balik... nak mengamuk sebenarnya... tapi diam kejap...

"Mungkin kifarah atas dosa-dosa lalu..."



Tipu je guna temperature... mana ada... just baring, berselimut.. mintak tuan suami dodoi... demam2 ni manja kemain... 

Esok pagi nak bangun pulak, nak try buat nasi dagang versi rice cooker... tak confident sebenarnya tapi teringin sangat nak buat... redah je la kan... lagipun banyak buat research kat google.. tanya orang2 yang dah biasa masak guna rice cooker... barulah confident upgrade sikit...

Oklah... penat dah ni :( batuk nonstop... rimas gila...
Untitled #18 Untitled #18 Reviewed by Tunsha Ayunie on August 10, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.