Saturday Smiles #1

Assalamualaikum wbt, dan selamat hari Sabtu !
Weekend2 ni especially hari Sabtu memang hari monyok wa, kenapa ? sebab wa tak boleh attend majlis2 perkahwinan pada hari ini sebab tersangkut kat mesin dialisis ! itu sangat tak best, mengidam nasik minyak sangat ni, dah la kawin pun takde nasik minyak, habis nikah makan mekdi je dulu... sobbbsobbb

eh, kita bukan nak sedih ! 

Pagi tadi bukak FB, ada satu gambar yang buat wa geli hati sebenarnya... macam-macam daya otak manusia sekarang, yang terlebih bijak ada, yang terlebih tak bijak pun... ada !


Adoiii... dengan bangganya dia bahagia sebab jadi suami mithali ~
Saturday Smiles #1 Saturday Smiles #1 Reviewed by Tunsha Ayunie on August 30, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.