SAMARINDA - Kristal Maya - Episod 3

Hoho.. nak buat review jugak walaupun dah lambat banyak ! aritu kat hospital, tak sempat tengok tv.. hiuhiu..



Ibu Maya, Aziah (Dilla Ahmad) disahkan mengandung. Sementara itu Ezam telah mengambil konsep iklan idea dari Maya, tujuannya untuk tunjuk kepada Mona dan akhirnya konsep itu diterima.


Datin Melissa (Zarina Zainuddin) mula berasa curiga akan Dato Effendi kerana kerapkali pulang lewat ke rumah.


Dalam perjalanan Maya ke rumah, keretanya rosak.. apa yang akan jadi seterusnya..??

No comments:

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)