August 23, 2014

Sabtu Yang Menyakitkan ~

Salam Sabtu, al- fatihah kepada mangsa2 MH 17 & MH 370..

Hurm.. sebenarnya taknak merintih sangat pasal sakit ni, tapi hari demi hari, makin sakit pulak tempat jahitan kat tangan ni, lebam makin membiru.. sampai ke urat belikat sakit..

Tak cukup dengan tu, nafas dah tak rapi macam selalu, tetiba sesak sangat, perut kembung kemain.. tapi muka maintain gojesss gitu... no katak face la today, selalu mata bengkak je bila dah semput cenggini..


Nothing to say today, just pissed-off ! sikit je, tak banyak.

Actually this entry just quick hapdet, at least ada la entri pagi untuk Hari Sabtu ! and today juga ada treatment hemodialisis... hati ni desssuppppp je bayangkan sakit tak nanti..?? sebab jarum yang akan dicucuk kejap lagi adalah berdekatan dengan bekas jahitan tempoh hari... duhhh...

Semoga hariku ceria selalu,
yang benar,
dari puan gojes berhidung kemek ~

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.