August 26, 2014

MAKAN DI TAIWAN HOUSE AMPANG POINT


Hajat memanglaaa dari semalam nak menaip tapi disebabkan sesak nafas yang merumitkan makan hold-kan saja entri ini... kihkihkih...

Oklah, semalam lepas pergi zakat, tuan suami ajak wa pergi makan kat Taiwan House, dalam Ampang Point. Sebelum tu, kami pergi makan kek kat Spectrum Ampang.. tekak ni kemain teringin nak makan cheese cake tapi hambar pulak rasanya haritu.. 
  • 1 Lemonade
  • 1 Hazelnut
  • 2 Cheese Cake = RM 28/-
Then gerak ke Ampang Point, sebab tuan suami dah lama sangat nak ajak wa makan kat Taiwan House tu, padahal diri ini teringin makan nasik... takpe2, sekali sekala kita ikut tekak tuan suami pulak... hiks !


Antara menu yang ada.. banyak gila, sampai wa confius nak pilih...


Ini tuan suami punya, Noodle Soup With Prawn Ball.. sedap !
Yang lain sikit tentang bebola kat sini, dalam bebola tu dia letak inti.. bukan bebola kosong...


Wa punya ! Fried Noodle with Wantan.
Yang ni kering, dia ada bagi sup & cili.. tapi wa muak, so pinjam tuan suami punya jeruk kubis, terus je berselera makan.. tapiiiiiii.... campur je sup dalam mee tu....

Air pulak... kitorang minum soft drink je... 100plus & Cincau.. oklaaa... rejeki..


Ni kes nak aniaya tuan suami sebenarnya, yelaa anak cina tapi gigil guna chopstik... last2 dia mintak garpu je... baru enjoy makan.... kemain wa gelakkan tuan suami sampai ramai orang pandang... hoho

  • Noodle Soup With Prawn Ball
  • Fried Noodle With Wantan
  • 100Plus
  • Cincau = RM 28/-
Kalau tanya wa nak datang lagi tak? wa akan jawab... just in case KEBULUR nak mati... sebab kalau perut so-so je, bila makan, wa rasa macam nak......trutttttttt

Terima kasih sudi baca ^^~

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.