Review - KFC Green Curry !


Korang dah makan..?? wa sudah.. 

Actually mintak kat tuan suami dah lama, siap merajuk lagi.. yela, tuan suami penat beberapa hari ni, asyik berjaga sebab puan isteri asyik merengek sakit je... tapi harini... YES ! I got my green curry... yepp yepp horeyyyyyyy !!

Tapi eksaited tu bertukar jadi mimpi ngeri..(hoho mimpi ngeri laa sangat).. kenapa ekk..??

Masa mula2 tengok nasi kfc tu rasa best je, nasi dia lelembut gittew.... eksaited lagi, makan kuah dia pulak.. ohhh very the not bad... lepas tu makan ayam dengan nasi, letak kuah sikit... rasa berpinar...

"erkk?? apa ni..??"

Jujurnya, its a failed ! its a failed ! (skrip Adnan Sempit ye..) not my taste at all, 
seriously !

Benda yang sangat memuakkan, and yes, kari dia tak hijau pun.. tengok tuan suami makan pun sebab terpaksa je, mata dah merah sebab paksa telan... 

Haih.. iklan kemain lagi, tempting sangat.. indah rupa dari rasa... dah beberapa kali terkena dengan KFC camni tau... bila sampai sendiri kat halwa tekak, rasa nak terkeluar isi perut.. haih..

by the way, ITS A FAILED !!

No comments:

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)