Nama Anak Scha Al-Yahya, Yang Lain Pulak Kepochi !

Assalamualaikum wbt !



Air Kickapoo sememangnya sedap !! dah lama puan gojesss tak minum !!ehem..

                                             Hello...?? Tuan suami haderrr...?? kuikuikui


KEPOCHI MALAYSIA | Rasanya ramai dah tahu nama puteri Scha Alyahya dan Awal Ashaari.. actually wa just guess yang itu nama timangan atau nama manja.. seperti yang dipost oleh Scha Alyahya, dia menggelarkan puterinya itu sebagai.. "Baby Lara"...


Yang tak sedapnya bila rakyat kepochi ni pertikaikan nama Lara ni... konon camtu laa.. camni laa...



Bagi wa, sukahati dialah nak letak nama apapun.. anak dia.. dia yang bawak baby tu dalam perut selama 9 bulan lebih... dia yang sakit masa beranak... yang lain pulak tak senang duduk... haish... mak bapak ni mestilah nak nama anak yang sedap didengari... kalau wa ada anak pun, sukahati wa je nak letak nama apa asalkan takde maksud yang buruk... 

LARA kalau dalam bahasa Russian bermaksud dilindungi & ceria ... tak ada masalah pun kan..


psttttttttt... teringat pulak isu nama anak Hani Yasmin, Noah.. isu kepochi jugak... hmm.. aduhai... cer nama anak kepochi2 ni yang jadi isu... mesti tak senang duduk.... ntah pape !

Nama Anak Scha Al-Yahya, Yang Lain Pulak Kepochi ! Nama Anak Scha Al-Yahya, Yang Lain Pulak Kepochi ! Reviewed by Tunsha Ayunie on August 11, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.