Jom Serbu Kiosk RAMLY !!

Haaa korang kenal Ramly Burger...?? rasanya semua rakyat Malaysia pernah makan Ramly Burger ni... kesedapan dia memang lagi sedap dari daging burger yang lain... itu yang sepanjang wa rasa laa... ada ke lagi produk burger Malaysia yang sedap...?? ehh.. apapun support produk Muslim...

by the way wa suka sangat dengan mee kuning keluaran muslim, seriously suka kunyah2 gitu je.. tak masak pun... alhamdulillah so far takde kena cerry berry...

ok back to the story, wa pun baru dapat tahu bila kawan FB post benda ni... sambil marah Encik Ramly tanpa sebab,

"KENAPA EN.RAMLY TAK PROMO DARI AWAL....???"..



Harga berbaloi2 baqhanggggg....  haaa jomlah kita try..

Ini antara alamat cawangan kiosk :-

1) Ramly Halal Mart Sdn Bhd 56-G, Tingkat Bawah, Jalan 42/26, Taman Sri Rampai, Setapak, 53300 Kuala Lumpur. Tel: 603-4021 2896

2) Ramly Halal Mart Sdn Bhd No 25G & 23G, Jalan Kampung Pandan, Taman Maluri, 55100 Kuala Lumpur. Tel: 603-9281 3231 Fax: 603-9281 0146

3) Ramly Halal Mart Sdn Bhd No. 12, Jalan 29/10A, Taman Perindustrian IKS Mukim Batu, 68100 Kuala Lumpur, Malaysia. Tel: 603-6184 2972 Fax: 603-6185 3526

4) Ramly Halal Mart Sdn Bhd Lot 35, Pesiaran Mewah, Kawasan Penindustrian Bandar Tun Razak, Cheras, 56000 Kuala Lumpur. Tel: 603-9172 6617 Fax: 603-9172 1222

5) Ramly Halal Mart Sdn Bhd No. 132A, Wisma Akar, Jalan Raja Abdullah, 50300 Kuala Lumpur, Malaysia. Tel: 603-2691 8952 Fax: 603-2691 42

6) Ramly Halal Mart Sdn Bhd No 43 & 45 GF, Jalan Kasuarina 2/KS 07, Bandar Botanik, 41200 Klang, Selangor Darul Ehsan. Tel: 603-3325 1463

7) Ramly Halal Mart Sdn Bhd No. 9 & 11G, Jalan Klang Sentral 10/KU5, Taman Klang Sentral, Bukit Raja Meru, 41050 Klang, Selangor. Tel: 03-3341 7554

8) Ramly Halal Mart Sdn Bhd No33 (Ground Floor), Jalan Medan Pusat 2D, Seksyen 9, Bandar Baru Bangi, Selangor. Tel: 603-8925 2653 Fax: 603-8925 0289


Mai ramai2... mohon agar Encik Ramly boleh bukak banyak lagi cawangan untuk kami2 yang dah boikot mekdi ni... fuhhh makan produk Muslim lebih sihat... insyaAllah !

Jom Serbu Kiosk RAMLY !! Jom Serbu Kiosk RAMLY !! Reviewed by Tunsha Ayunie on August 06, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.