August 05, 2014

Happy Birthday My BFF, Shaqilla !

12.10am bersamaan 5 Ogos 2014,  tadi.. barulah wa wish dia.. sebenarnya birthday dia 4 Ogos... saja nak jadi yang paling lambat sebenarnya...


Qilla sangat terharu dengan posting diatas, yang wa hantar kat wall dia...

Kami, sebenarnya mulakan perkenalan dengan kutukan.. bukan Qilla kaki kutuk tapi wa.. wa suka sangat kutuk Qilla walaupun zaman tu wa, Mia dan Qilla ni kawan baik.. Mia ni lah tempat wa bergosip pasal Qilla... tapi last2... Qilla yang paling setia dengan wa susah senang pun..

Qilla ni wa panggil dia Darl stand to Darling... kami takde laa declare kawan baik but since dia tak pernah ambik hati apa wa cakap atau kutuk pasal dia, wa bersyukur dan rasa Allah hantar Qilla sebagai sahabat di hati wa...

Disaat wa nikah pun, hanya Qilla yang ada disebelah :) wa anggap persahabatan kami ini, lillahitaala.. sayang lu Shaqilla sehingga akhir hayat wa..... insyaAllah...

Semoga panjang umur, dilimpahi kebahagiaan dan rezeki yang halal...

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.