Bila Jari Dah Mula Lemau ~

Hurm..

Sebenarnya mood nak blogging.. ada ! idea pun ada ! tapi jari ni dah lemau dah.. tak tahu, mungkin sebab sakit lagi kot..

Tengok viewer pun dah merudum sangat2... nuffnanger pun sama ! CPUV jangan harap... bulan puasa haritu ada lah, sekarang semua credited, opsss... yang 3 masih on going...

Sebenarnya semangat blog tu datang bila total buffered earning meningkat, haaa dah nampak kat situ, blogging untuk duit.. haih... hmm...

Actually bukan untuk duit sangat, tapi semangat tu... tengok 0.25% pun dah rasa bangga dan bahagia... tapi bila check nuff tadi... yawwww !! dah rasa lemau, quick sad... ehhh apa lagi wa tak buat ni..?? adakah wa blogging tak berapa kerap...?? so viewer semua larik..??

Maklumlah... blogger picisan di tepian sungai, inilah dia.. isi takde, orang pun chiow ~
Bila Jari Dah Mula Lemau ~ Bila Jari Dah Mula Lemau ~ Reviewed by Tunsha Ayunie on August 24, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.