Akibat Ubat Cacing, Badan Lembik !

AWAS !! ENTRI AGAK JIJIK !!


Uuuwerkkkk !! oklah, semalam tuan suami belikan ubat cacing untuk wa... suruh wa makan sebab tanda2 kecacingan tu agak ketara... wa pun tak tahu last wa ambik ubat cacing tu bila...

Effect dari makan ubat cacing tu... wa start tak bermaya... perut kembung.. sendawa rasa gas... bajet gastrik tapi dari pagi asyik makan...makan...makan... gastrik celah mana...?? so stop segala activiti.. naik bilik dan rest kejap... tuan suami kat bawah hall waktu tu layan lappy..

Tetiba rasa nak memerut... nahhh itu dia... cerry berry.... "aiks??food poisoning ka..??"  sambung layan perasaan ketika itu... sekali baru nak keluar toilet... uuuwerkkkkkkkkkkk pulak... 5 round sekali jalan.... dalam 5 round tu nonstop keluar isi segala bagai... pastu sambung lagi 2 round.. so far dah ok...

adakah itu cacing...?? erkkk no komen.. tak sanggup nak tengok..


But then harini dah ok.. recover dah.. tapi haus kemain... maaf entri ni agak sumbang sikit... cuma eksaited melampau lagi kemaruk nak habaq semalam makan ubat cacing... so comfirm dah clean semua cacing dalam perut !

Jagalah kebersihan persekitaran :( fuhhh letih !
Akibat Ubat Cacing, Badan Lembik ! Akibat Ubat Cacing, Badan Lembik ! Reviewed by Tunsha Ayunie on August 06, 2014 Rating: 5

1 comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.