July 07, 2014

Untitled #14

4.22am,

Hurm... apsal laaa beberapa hari ni idea taknak timbul...  for seriously... rasa tak semangat langsung... mood blogwalking je hader ni...

Notification-Segmen
Tidak dinafikan, bila bukak je notification... ramai rakan blogger yang join segmen... wa nak join, tapi adakala syaratnya yang agak keterlaluan... semua aktiviti sosial kena follow.. erkkk camne ek... bukan nak sombong tapi itulah... kalau sekadar suruh follow Google+ wa memang senang hati je buat... sebab wa memang baca kalau ada kelapangan... dah setting notification so every hapdet mesti naik punya...

So now usha dashboard pulak... banyak isi jugak... rupanya banyak sangat blog wa follow tapi tak habis baca... follow tapi tak tinggal jejak... follow hanya sekadar follow... hurm...

Wa rasa bersyukur jika ada pembaca tetap... yang minat dengan apa wa taip... bukanlah demi mengambil hati... ataupun niat lain... ehhhh emooo sangat kau ni auni, apsal...??

see ya :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.