Nilai Wang Hantaran Wanita Di Negara Islam Yang Sewajarnya

Assalamualaikum wbt,

Dah ready untuk berbuka...?? harini wa tak sempat sahur... nak minum air kosong pun tak sempat... dah kunci jam tapi entah kenapa tak berbunyi... atau dah berbunyi tapi tuan suami tak perasan, terus off... maklumlah memasing penat semalam... so, sedar tak sedar je... ahak !

Jom lah layang gambar kejap...


Kekadang wa setuju jugak... sebab wang hantaran selalu ikut kecantikan... pelajaran... bab suci tu tak boleh nak kata apa kan... tapi bab hafal al-quran dan berkebolehan ilmu agama tu... jarang betul itu berlaku... 

Sabda Rasulullah Saw : "Sebaik-baik wanita adalah yang elok rupanya dan yang paling rendah kadar maharnya"...

Selamat berbuka puasa :)


No comments:

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)