Luahan Anak Lelaki Uncle Yang Langgar Peugeot ~

KISAH PEUGEOT CDM 25 | Hurm.. dah jadi viral rupanya video perempuan gila yang hilang pedoman selepas keretanya dilanggar oleh seorang Uncle Cina yang agak tua.. Terbaru, luahan hati daripada anak lelaki kepada uncle tersebut.. mungkin jadi kes mahkamah laa gamaknya lepas ni..


Nah.. kalau wa jadi anak pun wa bengang makpak wa kena terjah gitu.. dia siapa?? tak boleh settle bebaik?? lelagi dalam bulan ramadhan yang barakah ni.. seorang perempuan bila berkelakuan seperti itu, maka hilanglah akhlak sebagai seorang kaum hawa..

Busuk-busuk wa yang kasar ni, tak tercapai lah hati nak tengking orang tua cenggitu.. tak kisahlah bangsa apapun.. alhamdulillah wa dibesarkan dengan didikan supaya menghormati warga yang lebih tua...
Luahan Anak Lelaki Uncle Yang Langgar Peugeot ~ Luahan Anak Lelaki Uncle Yang Langgar Peugeot ~ Reviewed by Tunsha Ayunie on July 16, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.