July 04, 2014

Isu Azwan Ali Men'sampah'kan Juadah di Bazar Ramadhan

Ini bukan kes nak backup Azwan Ali walaupun wa memang minat Azwan Ali dalam Masterchef & cerita CitCat di AstroRia dulu... no wayyyy.... why bother...?? opssss...!!

Ok.. ramai tau Azwan Ali mengutuk Bazar Ramadhan... eh ye ke kutuk...?? wa tak rasa itu kutuk pun, its more like... pendapat... atau dissapointed dengan juadah yang terhidang... yelaa... kita dah beli mahal, biarlah rasa pun elok kan...?? kalau rasa haru biru...?? what do you expected??.. haaaaa....

Ramai jugak yang mengamuk dengan statement Uncle Azwan ni sampai Azwan gelar depa ahli neraka... hahhhh yang ni wa tak setuju laa kan... wa lebih setuju tentang juadah tu... Yaaa... memang susah nak dapat peniaga yang betul-betul ikhlas meniaga kerana nak jalankan ibadah... ramainya nak UNTUNG je...

Nasi mentah? Air masam? Makanan basi? ini perkara biasa... jual mahal-mahal tapi rasa hampessss... memang mengamuk laaa member...

Ni ada pulak kes 2 beradik koma sebab makan Roti John yang dibeli di Bazar Ramadhan... hurmmm... terus rasa taknak membazir di bazar... macam-macam tau sekarang...

sumber - mymediahub.my

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.