July 19, 2014

Heat Seekers ! Makan Yang Pedas-Pedas !

HEAT SEEKERS | Cerita ni menjadi feveret wa dan tuan suami sebenarnya.. before this kami layan kat Asian Food Channel, but now, dah takde... ohhh terkilan rasanya..


Cerita ni best, gabungan dua orang lelaki yang berlumba siapa yang paling kuat makan pedas.. haaa tahap kepedasan yang diorang berlumba ni bukan level cili padi tapi cili hantu.. iaitu cili yang paling teratas tahap kepedasannya... haaaa kau mampu...??

Ini adalah cili hantu ye kekawan :)

Ianya di-hoskan oleh Aaron Sanchez dan Roger Mooking.. oh ya... selain cili hantu, resepi dalam masakan mereka menggunakan jalapeno, habanero dan segala mak nenek cili...  haaa mampukah...?? lidah asia macam wa agak surrender laa.. tapi tengok depa makan macam sedap kemain lepastu berpeluh muka.. mata pun terbeliak je... kahkahkah...opsss over pulak...


Hahhaha... itu dulu untuk memalam ni.... saja hapdet cerita tak berfaedah langsung ni sebab jari ni gatal je nak berblogging tak tentu sebab..

#prayforGAZA
#prayforPassengersMH370
#prayforPassengersMH17

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.