July 06, 2014

Daily Offer Service | Iklan yang menjengkelkan !

Ok... I dont know how to start...
Perkara ni terjadi since last night sampai wa rasa nak mengamuk sambil campak lappy...

Wahai kekawanku yang berjasa... boleh tolong tak...?? kenapa setiapkali mouse wa sentuh kat gambar-gambar dalam blog, dia akan keluar benda alah ni...??


Wa dah try disable... still kenottt...!! try cari kat control panel pun takde yang boleh uninstall benda ni... wa dijejaki virus ke acaner ekkk...?? dah puas dah ni... sampai terlentok2 mata atas keyboard sebab nak cari cara membanteras benda yang menyibuk ni...

Helpppppppp meeeeeeeeee....!!! :(

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.