July 24, 2014

Alkisah Keyboard USB Tecom ~

Assalamualaikum wbt,

Haaaa dah tersenyum bangga dah ni... bahagia pun ada.. tetiba rasa bersyukur ke hadrat Allah swt mengurniakan seorang suami yang kurang sempurna fizikalnya, tapi sangat bertanggungjawab dan sangat sempurna hatinya.. syukur alhamdulillah !


Semalam, semalaman berfikir berapa harga kalau nak repair keyboard ni... semalaman jugak rasa gian sebab tak dapat nak blogwalking atau update entri.. sedih.. muncung ni kalau boleh panjang, kupanjangkan lagi...

Siang tadi, pergi zakat, then singgah kejap kat mall.. then tuan suami masuk kedai komputer kejap, wa saspek dia nak tanya berapa harga kalau repair keyboard, last2 dia belikan keyboard baru.. usb punya laa... dah terasing lappy dengan keyboard, janggal kemain tapi takpela, asalkan dapat menaip... yehhhhuuuuuu !!

Syukur alhamdulillah, 
selamat jalan keyboard ber-virus !

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.