Zakat Fitrah ~

by July 24, 2014
Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah Swt... Wa tak dapat bayangkan perasaan melihat tuan suami membayar zakat... tahun lepas kami tak b...Read More

Quick Update #9

by July 22, 2014
Assalamualaikum wbt, Just quick hapdet je harini sebab dah takde mood nak menaip since keyboard wa teramatttttlah problem... rasa hilan...Read More

Alexa Ranking #1

by July 22, 2014
Hahhahahahhaa !! ini je mampu respon, hajat hati nak merampas takhta hak milik blogger2 otai... tapi jauh kemain koooo... tak larat nak kej...Read More

Untitled #17

by July 20, 2014
12:20am, Entahlaaa... harini wa agak moody, nak kata datang bulan takde pun.. tak tahu laa kalau lambat kan.. moody ni bukan rasa nak m...Read More