Untitled #7

Nothing to say,

Salam Jumaat readers... line agak slow lately, wa tak tau kalau dah berat sangat lappy ni dengan sampah... dah kasi sapu pun tetap berat jugak... so I am soooo moody...

Jangan hairan kalau English wa berterabur... English wa memang taipo... adik beradik semua terer English... wa je tak tau awat bengap sangat.... teringin nak jadi omputeh... tapi speaking pun terabur hancur... ish ish....


So, harini makan nasi ayam hainan kot... chinese style... ini antara makanan yang bikin wa addict.... sos cili dia tu.... sedap bangetttt..... tapi kemain sikit dia bagi.... wa selalu cilok tuan suami punya...

Nasi ayam ni, mama Nora yang selalu beli bila dia cuti... first time makan nasi ayam ni wa dah jatuh hati.... tapi tak tau made at where, kedai Cina @ Melayu... yang penting yang dimakan itu nasi ayam, maka tiada rasa was2.... oh ya, mama Nora seorang muallaf :) bab lain.. no komen..

Saja nak bagitau, sos cili ni kalau nak sedap perah limau nipis, bahan lain adalah cili merah & bawang putih... masak kejap... perah limau... garam gula sikit... nak letak pak aji, sukahati....

aiyooo dah kenapa terlalu baku entri ni.... rasa macam sopan sangat... oklah..

bye.
Untitled #7 Untitled #7 Reviewed by Tunsha Ayunie on June 20, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.